Милошоски да не го блокира и да го стави на комисија законот за рестриктивни мерки што го подготви Владата, вели Ковачевски

Ковачевски денеска ги повика Антонијо Милошоски и неговата политичка партија ВМРО-ДПМНЕ да не го блокираат законот за … Продолжи со читање Милошоски да не го блокира и да го стави на комисија законот за рестриктивни мерки што го подготви Владата, вели Ковачевски