Милановиќ со нова изјава: С Македонија ги исполни сите услови, но ја „шутираат“ кога и да му одговара тоа некому

Северна Македонија ги исполни сите демократски услови за почеток на пристапните преговори со ЕУ, но се прејде … Продолжи со читање Милановиќ со нова изјава: С Македонија ги исполни сите услови, но ја „шутираат“ кога и да му одговара тоа некому