Мијалков куртули од 12 години затвор за „Таргет-Тврдина“: Апелација ја укина пресудата и го врати предметот на повторно судење

„Таргет-Тврдина“ е главен предмет од аферата за масовното нелегално прислушување, а со првостепената пресуда, покрај Мијалков, на … Продолжи со читање Мијалков куртули од 12 години затвор за „Таргет-Тврдина“: Апелација ја укина пресудата и го врати предметот на повторно судење