МЕПСО: Испад на далекувод и пожар – два фактора го оставија Скопје без струја

И натаму останува неразјаснето дали испадот и пожарот се причинско-последично поврзани или двата инциденти се засебни и, … Продолжи со читање МЕПСО: Испад на далекувод и пожар – два фактора го оставија Скопје без струја