Меѓународни авиокомпании ги стопираат летовите над Белорусија

По одлуката на европските лидери за прекин на авиосообраќајот над Белорусија, дел од авиокомпаниите соопштија дека веднаш … Продолжи со читање Меѓународни авиокомпании ги стопираат летовите над Белорусија