Меџити: Ги поддржувам политиките на ДУИ, но кајшто ќе оценам дека нешто не е во ред ќе гласам против

Меџити вели дека во ДУИ има судири како резултат на кршење на принципот на меритократија, бидејќи како … Продолжи со читање Меџити: Ги поддржувам политиките на ДУИ, но кајшто ќе оценам дека нешто не е во ред ќе гласам против