Маск застана на чело на Твитер: Отказ добија двајцата директори и главниот правен советник

До ова дојде само неколку часа пред крајниот рок поставен од судијата во Делавер за финализирање на … Продолжи со читање Маск застана на чело на Твитер: Отказ добија двајцата директори и главниот правен советник