Маск најави масовни отпуштања во Твитер – вработените преку мејл ќе бидат информирани дали добиле отказ

Веста за отпуштањата на Твитер доаѓа по шпекулациите дека Маск ќе отпушти дури 50 отсто од работната … Продолжи со читање Маск најави масовни отпуштања во Твитер – вработените преку мејл ќе бидат информирани дали добиле отказ