Малишиќ: Од утре ќе има леб од 33 денари, битката ќе ја водиме на суд

Тој нагласи дека од утре ќе има леб од 33 денари и дека ќе ја почитуваат владината … Продолжи со читање Малишиќ: Од утре ќе има леб од 33 денари, битката ќе ја водиме на суд