Македонски државјанин приведен во Бургас под сомнеж за шверц на мигранти

Портпаролката на Регионалната управа на полицијата во Бургас информира дека возачот на камионот е идентификуван како 60-годишен … Продолжи со читање Македонски државјанин приведен во Бургас под сомнеж за шверц на мигранти