Лула вети дека ќе ги казни демонстрантите кои упаднаа во бразилскиот Конгрес

Лула за сцените видени во Бразилија рече дека се „акти на вандали и фашисти“. Тој ги обвини … Продолжи со читање Лула вети дека ќе ги казни демонстрантите кои упаднаа во бразилскиот Конгрес