Лукаревска: Немавме конгресен дебакл, очекувам тој да се одржи до 30 јуни

„Сметам дека треба да имаме продолжување на конгресот за многу брзо време. Има посебна работна група која … Продолжи со читање Лукаревска: Немавме конгресен дебакл, очекувам тој да се одржи до 30 јуни