Лиз Трас е наследничка на Борис Џонсон: Која е новата британска премиерка?

Трас станува пратеничка во 2010 година, а две години подоцна ја започнува и својата кариера во извршната … Продолжи со читање Лиз Трас е наследничка на Борис Џонсон: Која е новата британска премиерка?