Лидерите на Г7 со осуда за референдумите во Украина: Со нив се крши Повелбата на ОН и меѓународното право

Во соопштението на лидерите на Г7 се додава дека тие никогаш нема да ги признаат овие референдуми, … Продолжи со читање Лидерите на Г7 со осуда за референдумите во Украина: Со нив се крши Повелбата на ОН и меѓународното право