Лазар Нанев влезе во трка за Судскиот совет откако беше отфрлен поради некомплетна документација – членовите му го прифатија приговорот

Заедно со судијката Антоанета Димовска од Основниот граѓански суд Скопје, Нанев е во конкуренција за местото на … Продолжи со читање Лазар Нанев влезе во трка за Судскиот совет откако беше отфрлен поради некомплетна документација – членовите му го прифатија приговорот