Лавров: Русофобијата на Западот е без преседан, а нејзините размери – гротескни

Според рускиот министер за надворешни работи, западните сили „не се двоумат да ја објават својата намера не … Продолжи со читање Лавров: Русофобијата на Западот е без преседан, а нејзините размери – гротескни