Лајчак имал долг, тежок, но фер разговор со Вучиќ

Лајчак ги повика сите страни да покажат воздржаност, потенцирајќи дека насилството мора да се избегнува Вучиќ и … Продолжи со читање Лајчак имал долг, тежок, но фер разговор со Вучиќ