Курц се обрати до јавноста: Се кае за СМС-пораките и ги негира обвинувањата

Пред три дена полицијата влезе во просториите на австрискиот канцелар и изврши претрес во становите на неговите … Продолжи со читање Курц се обрати до јавноста: Се кае за СМС-пораките и ги негира обвинувањата