Кривична пријава за полицаецот што крвнички тепаше во Битола, дисциплинска и суспензија од работа за колегата што посматраше

Тој потенцира дека не се работи за насилство на етничка основа, туку за изолиран случај, но нагласи … Продолжи со читање Кривична пријава за полицаецот што крвнички тепаше во Битола, дисциплинска и суспензија од работа за колегата што посматраше