Кривичен повторно го испрати „Титаник 2“ до Апелација

Од Апелација за „360 степени“ потврдија дека го добиле предметот и тој е испратен на мислење во … Продолжи со читање Кривичен повторно го испрати „Титаник 2“ до Апелација