Кривичен контра струшкиот затвор: Повратницата од наредбата за спровод покажува кога Мијалков требаше да биде донесен на „Титаник 2“

Во врска со објаснувањето на струшкиот затвор за денешното неспроведување на Мијалков, од Кривичен велат дека наредбата … Продолжи со читање Кривичен контра струшкиот затвор: Повратницата од наредбата за спровод покажува кога Мијалков требаше да биде донесен на „Титаник 2“