Кривичен даде рок за „Ласкарци“: До понеделник да се достави супервештачење или казна за Бирото за судски вештачења

Претседателката на судечкиот совет во случајот „Ласкарци“ и претседателот на Кривичен денеска имале средба и со роднините … Продолжи со читање Кривичен даде рок за „Ласкарци“: До понеделник да се достави супервештачење или казна за Бирото за судски вештачења