Ковачки: Зошто не е покрената постапка за утврдување на деловната способност на премиерот?

ВМРО-ДПМНЕ со денови го обвинуваат премиерот Димитар Ковачевски дека во 2001 година избегнал да служи војска, нарекувајќи … Продолжи со читање Ковачки: Зошто не е покрената постапка за утврдување на деловната способност на премиерот?