Ковачки: Директорот на АНБ не заслужува да биде амбасадор откако даде позитивното мислење за државјанство на украинскиот политичар

Според него, МНР мора да ја преиспита одлуката Димовски да биде испратен за амбасадор во Париз, а … Продолжи со читање Ковачки: Директорот на АНБ не заслужува да биде амбасадор откако даде позитивното мислење за државјанство на украинскиот политичар