Ковачевски за „Таргет-Тврдина“: Вчерашниот ден беше тежок да се проголта, ден на пораз на правната држава

Затоа СДСМ ќе ги вложи сите напори да победи на следните избори во 2024 година и да … Продолжи со читање Ковачевски за „Таргет-Тврдина“: Вчерашниот ден беше тежок да се проголта, ден на пораз на правната држава