Ковачевски за дојавите за бомби: Не случајно се таргетираат школи бидејќи луѓето се најчувствителни на децата

Утрово околу 9:30 часот првично стигнале дојави за бомби во две, а половина час подоцна за уште … Продолжи со читање Ковачевски за дојавите за бомби: Не случајно се таргетираат школи бидејќи луѓето се најчувствителни на децата