Ковачевски во Вилнус: Целосно сме посветени на членството во ЕУ, кочењето од опозицијата е директно работење против Унијата и НАТО

Демократските вредности, владеење на правото, домашните реформи и добрососедските односи се витални за регионалната соработка и евро-атланските … Продолжи со читање Ковачевски во Вилнус: Целосно сме посветени на членството во ЕУ, кочењето од опозицијата е директно работење против Унијата и НАТО