Ковачевски уверува дека нема ниту амнестија ниту пазар со измените на Кривичниот законик

Одговарајќи им на новинарите, премиерот рече дека „ако го прочитате Законот тогаш ќе видите дека нема никакво … Продолжи со читање Ковачевски уверува дека нема ниту амнестија ниту пазар со измените на Кривичниот законик