Ковачевски со Марфи: Сенаторот искажа голема поддршка за нашата земја и членството во ЕУ

Американскиот сенатор од Демократската партијата, Крис Марфи, искажал голема поддршка за Северна Македонија во разговорот што го … Продолжи со читање Ковачевски со Марфи: Сенаторот искажа голема поддршка за нашата земја и членството во ЕУ