Ковачевски смета дека е фер списокот на производи со покачен ДДВ: Секој лекар ќе ви каже дека не е добро чипсот да е дел од основната исхрана

Има одреден број производи кои исто се на повластена стапка од 10 проценти бидејќи да не заборавиме … Продолжи со читање Ковачевски смета дека е фер списокот на производи со покачен ДДВ: Секој лекар ќе ви каже дека не е добро чипсот да е дел од основната исхрана