Ковачевски – Штајнмајер: Германија сака да ја види Северна Македонија што е можно поскоро во Европската Унија

На средбата на Ковачевски со Штајнмајер констатирано е дека целата поддршка и напори кои ги вложуваат двете … Продолжи со читање Ковачевски – Штајнмајер: Германија сака да ја види Северна Македонија што е можно поскоро во Европската Унија