Ковачевски: Ослободувањето на Скопје е ден кога се сеќаваме на херојството и им се поклонуваме на борците и жртвите

Претседателот на Владата Димитар Ковачевски, упати честитка по повод 13 ноември – Денот на ослободување на Скопје. … Продолжи со читање Ковачевски: Ослободувањето на Скопје е ден кога се сеќаваме на херојството и им се поклонуваме на борците и жртвите