Ковачевски не знае кога ќе биде објавена „црната листа“ на САД, но кога ќе се случи тоа ќе биде прифатена без приговор

„Јас со советникот Шоле сум имал четири средби, меѓутоа не сме разговарале на тема листа на санкции … Продолжи со читање Ковачевски не знае кога ќе биде објавена „црната листа“ на САД, но кога ќе се случи тоа ќе биде прифатена без приговор