Ковачевски на тркалезна маса со Санчез, Руте, Трас: Западен Балкан е еден од најпогодените региони во кризата

Премиерот, велат од Владата, во дискусијата ги истакнал позициите на Северна Македонија и моменталната состојба, но и … Продолжи со читање Ковачевски на тркалезна маса со Санчез, Руте, Трас: Западен Балкан е еден од најпогодените региони во кризата