Ковачевски на СБ: Не смее да се дозволи европската агенда, како и билатералните односи со Бугарија, да станат жртва на националистички и популистички политики

На состанокот, како што соопшти владината прес-служба, се разговарало за актуелната безбедносна состојба во државата, во регионот … Продолжи со читање Ковачевски на СБ: Не смее да се дозволи европската агенда, како и билатералните односи со Бугарија, да станат жртва на националистички и популистички политики