Ковачевски: Клубовите кои нема да ги сменат имињата, нема да продолжат со својата работа

Како што објавивме вчера, бугарското здружение „Цар Борис Трети“ од Охрид поднело барање до Централниот регистар за … Продолжи со читање Ковачевски: Клубовите кои нема да ги сменат имињата, нема да продолжат со својата работа