Ковачевски: Ја осудувам воената агресија на Русија, нема директна закана за безбедноста на С Македонија

По рускиот напад врз Украина, шефот на државата Стево Пендаровски за денеска во 14 часот свика и седница на Советот за … Продолжи со читање Ковачевски: Ја осудувам воената агресија на Русија, нема директна закана за безбедноста на С Македонија