Ковачевски-Донев: Македонските и бугарските безбедносни служби заеднички ќе ги договараат активностите за мирно одбележување на 4 февруари

Премиерот Донев во телефонскиот разговор повторно потсетил на очекувањата од Бугарија – Република Северна Македонија да ги … Продолжи со читање Ковачевски-Донев: Македонските и бугарските безбедносни служби заеднички ќе ги договараат активностите за мирно одбележување на 4 февруари