Косовската влада ја одложи одлуката за табличките и документите за еден месец

Откако вчера Србите го блокираа северот на Косово со барикади и камиони, утрово косовската влада донесе одлука … Продолжи со читање Косовската влада ја одложи одлуката за табличките и документите за еден месец