Косовската полиција од утре ќе ги казнува возачите чии автомобили имаат српски регистарски таблички

„Спроведувањето на одлуката за изрекување глоби согласно важечките закони, според проценката и планот на полицијата, се очекува … Продолжи со читање Косовската полиција од утре ќе ги казнува возачите чии автомобили имаат српски регистарски таблички