Косово и Србија ќе развиваат нормални, добрососедски односи: Што се пишува во француско-германскиот предлог за решение на косовската криза

Порталот Нова.рс добил увид во содржината на овој документ кој се состои од вкупно девет точки, а … Продолжи со читање Косово и Србија ќе развиваат нормални, добрососедски односи: Што се пишува во француско-германскиот предлог за решение на косовската криза