Континуирани сајбер напади на државните институции во Црна Гора – АНБ тврди дека зад нив стојат координирани руски служби

Првите напади беа на 22 август, три дена по соборувањето на владата на Абазовиќ, а од доцна … Продолжи со читање Континуирани сајбер напади на државните институции во Црна Гора – АНБ тврди дека зад нив стојат координирани руски служби