Коневски до Мицкоски: Што побрзо си одите ти и таа багра, тоа подобро

Откако партискиот портпарол на ВМРО-ДПМНЕ го подбивно го дискредитираше повикот за промени во ВМРО-ДПМНЕ на Ивица Коневски, … Продолжи со читање Коневски до Мицкоски: Што побрзо си одите ти и таа багра, тоа подобро