Комисијата за заразни болести препорача воведување изолација и следење на сомнителните случаи на мајмунски сипаници

Комисијата за заразни болести на денешниот состанок ја анализираше актуелната состојбата поврзана со појавата на суспектен случај … Продолжи со читање Комисијата за заразни болести препорача воведување изолација и следење на сомнителните случаи на мајмунски сипаници