Комисијата за заразни болести не очекува зголемување на бројот на заразени со конго-кримска хеморагична треска

Портпаролот на Комисијата за заразни болести, Злате Мехмедовиќ, за МИА изјави дека нема простор за паника и … Продолжи со читање Комисијата за заразни болести не очекува зголемување на бројот на заразени со конго-кримска хеморагична треска