Колку е безбедно да се комбинираат вакцините „Астра Зенека“ и „Фајзер“?

Меѓу 600-те учесници во студијата, забележани се само неколку сериозни несакани ефекти, велат авторите на студијата Шпанска … Продолжи со читање Колку е безбедно да се комбинираат вакцините „Астра Зенека“ и „Фајзер“?