Клубот „Никола Вапцаров“ во Благоевград го финансира и антиамериканска и анти-ЕУ организација на Македонци од дијаспората

Како што може да се прочита во поканата за отворањето на клубот „Никола Вапцаров“, тој е основан … Продолжи со читање Клубот „Никола Вапцаров“ во Благоевград го финансира и антиамериканска и анти-ЕУ организација на Македонци од дијаспората