Клиника „Жан Митрев“: Целосно ќе соработуваме со институциите за кој и да е случај

По објавувањето на сторијата на ИРЛ за лекувањето на пациенти со хемофилтрација, од ОЈО беше одлучено по … Продолжи со читање Клиника „Жан Митрев“: Целосно ќе соработуваме со институциите за кој и да е случај