Кичевчанецот сомнителен на мајмунски сипаници одбива да се тестира, надлежните смируваат – нема место за паника

По вонредна седница за мајмунските сипаници, комисијата за заразни болести порачува дека се уште нема потврдено ниту … Продолжи со читање Кичевчанецот сомнителен на мајмунски сипаници одбива да се тестира, надлежните смируваат – нема место за паника