Ќе се бориме за нашите права и ќе стигнеме до Стразбур, вели претседателот на клубот „Иван Михајлов“

Реакцијата на претседателот на културниот центар во Битола, Љупчо Георгиевски, следува откако министерот за правда Кренар Лога, … Продолжи со читање Ќе се бориме за нашите права и ќе стигнеме до Стразбур, вели претседателот на клубот „Иван Михајлов“